top of page
life coaching persoonlijke ontwikkeling

LIFE COACHING / PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Met een life coach krijg je inzicht in je doen en laten en je patronen. Je leert veel over jezelf en leert anderen beter te begrijpen. Je leert dat het anders kan en wat dit je kan opleveren.
 
Elke sessie bepaal jij welke (sub)doelen je wilt behalen en welke concrete stappen je gaat zetten.
Graag help ik je als life coach of loopbaancoach met jouw ontdekkingstocht! Samen gaan we helder maken wie je bent, waar je blij van wordt en hoe je meer geluk kunt ervaren.
 
Samen kijken we naar wat jij op dat moment nodig hebt;
 
Je krijgt waardevolle inzichten waardoor je je bewustzijn vergroot en de kans groter is dat je je doel blijvend zal behalen;
 
Hierdoor ga je vanuit je lichaam, je hoofd en je hart ontdekken wie je in essentie bent, waar je enthousiast van wordt en wat goed is voor jou;

Met coaching laat ik jou bepalen wat je wilt bereiken, en hoe je dat gaat doen. Ik ben getraind in het goed naar je luisteren en het stellen van de voor jou relevante vragen die laten zien waar jouw groeikansen liggen;

Het is aan jou om eerlijk naar jezelf te kijken en in actie te komen, zodat je het leven gaat creëren dat bij je past.

LEONIE BOEKEL-COACHING2.png

HET TRAJECT

Hoe starten we?
Elk coachingstraject begint met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Hierin bespreken we je huidige situatie, jouw doelen en het traject dat jou daarbij kan helpen. Na deze eerste kennismaking bepaal jij of we samen een coachingstraject starten, of niet.
 
Gesprekken
Hoe een coachingstraject eruit ziet verschilt per persoon en per hulpvraag. Ik geloof in de kracht van mensen zelf en weet uit ervaring dat met een aantal gesprekken enorme vooruitgang geboekt kan worden.

De lengte van een coachingstraject kan daarom variëren en gaat altijd in overleg. Om echt tot inzicht en gedragsverandering te komen zijn meerdere gesprekken nodig. Een gemiddeld traject varieert daarom tussen de 5 - 8 sessies. Een sessie duurt tussen de 1 en 1,5 uur.

loopbaan coaching

LOOPBAAN COACHING

Als loopbaancoach kan ik je helpen als je verandering wil op het professionele vlak. We kijken samen naar de kansen die er zijn en werken toe naar een concreet doel.

Herken je dit?
Qua werk wil je verandering. Maar je weet niet wat, je weet niet waar en je weet niet hoe.
 
Je wil graag ontdekken waar je hart sneller van gaat kloppen als het gaat om werk.
 
Je baan levert stress en druk op en kost je veel energie. Hoe breng je hier verandering in aan?
 
Een andere baan hoeft niet perse, maar hoe kan je meer voldoening, plezier en energie uit je huidige baan halen?
 
Je baan is wel aardig, maar het is niet je droombaan. Wat kun je doen?
 
Je wil wel iets anders, maar de (financiële) zekerheid van je huidige baan is zo prettig.
 
Je zoekt een baan, maar je weet niet waar je kunt beginnen.

LEONIE BOEKEL-COACHING2.png

HET TRAJECT

Hoe starten we?
Loopbaancoaching start met een intakegesprek. Hierna voeren we 4 gesprekken met elkaar. In deze gesprekken gaan we samen op zoek naar waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt als het om werk gaat. Na ieder gesprek krijg je huiswerk mee, wat input is voor ons volgende gesprek. Onderwerpen als formuleren van je waarden, je talenten en randvoorwaarden komen aan bod.

Deze onderwerpen vormen de basis voor je verdere onderzoek waarbij er 3 opties zijn:

- Kun je de huidige situatie veranderen?
- Kun je de huidige situatie accepteren?
- Welke mogelijkheden zijn er als je op zoek gaat naar ander werk?
 
Met de inzichten die je hieruit haalt kijken we welke bewuste keuzes je kunt maken als het gaat om werk. En dit kan zowel binnen je huidige baan zijn als in een andere omgeving. Kortom, je sluit het traject af met een loopbaanstrategie.

contact leonie boekel
bottom of page