top of page

OVER MIJ

LEONIE BOEKEL-COACHING2.png

Ik ben Leonie Boekel en ik kom uit Schagen. Ik ben life coach en loopbaancoach, leidinggevende en moeder van mijn tweelingdochters.

Toen ik wist dat ik zwanger was hebben hun vader en ik nagedacht over wat we ze willen meegeven uit onze eigen jeugd. Ik heb van jongs af aan veel zelfvertrouwen en daar hebben mijn ouders natuurlijk invloed op gehad. Zij hebben mij altijd laten nadenken over de oplossing van uitdagingen waar ik voor kwam te staan. Van kleins af aan hebben we daarom onze dochters geleerd dat er voor elk probleem een oplossing is en dat zij het kunnen oplossen.
Zij hebben geleerd dat zij de oplossing al bij zich dragen. Soms hebben ze even wat hulp nodig om bij de oplossing te komen, maar meestal komen zij vertellen dat er een probleem was en in een adem hoe ze het hebben opgelost.

 
Als coach werk ik ook zo. Ik ga je niet vertellen hoe je iets moet aanpakken. Ik heb de overtuiging dat alle antwoorden al in jezelf zitten, en jij de capaciteiten bezit om je uitdagingen aan te gaan. Je hebt alleen nog niet geleerd deze in te zetten of deze bron aan te boren en daar help ik je graag bij.

IK ALS COACH

Als coach ben ik praktisch en nuchter, kom ik met een scherpe analyse snel tot de kern. Ik ben nieuwsgierig naar je verhaal en je vraag, maar vooral naar je doel. Wat wil je bereiken? Zodra duidelijk is wat je doel is, gaan we samen op avontuur. Op avontuur gaan is leuk, dus dit combineer ik met de nodige humor en luchtigheid.
 
Als coach ben ik warm en betrokken, maar ook doelgericht en to-the-point. Ik confronteer je als dat nodig is, maar altijd gericht op het bereiken van je doel. Je zult merken dat je al snel in actie komt door de inzichten die je krijgt en de (huiswerk)opdrachten waarmee je aan de slag gaat.
 
Ik heb zelf - gericht op mijn persoonlijke ontwikkeling - met verschillende coaches samengewerkt. Voor mij is coaching een praktische manier om inzicht te krijgen of handvatten voor je verdere (persoonlijke) ontwikkeling. Afhankelijk van het doel en van jou als coachee kunnen we snel stappen maken.
 
Je kunt bij mij terecht met vragen op het gebied van o.a. persoonlijke ontwikkeling, communicatie en werk/loopbaan.
 
Graag help ik je als coach met de volgende stap in je ontwikkeling. Bewustwording, persoonlijk inzicht, positiviteit en persoonlijk leiderschap spelen hierin een cruciale rol. 

LEONIE BOEKEL-COACHING2.png

OPLEIDINGEN & METHODIEKEN

LEONIE BOEKEL-COACHING2.png

Ik ben geaccrediteerd coach bij EMCC en werk met verschillende methodieken, waaronder Acceptance and Commitment Therapy (ACT), transactionele analyse (TA), voice dialogue, oplossingsgericht coachen.
 

De uiteindelijke invulling van jouw coachingstraject stemmen we af op jouw situatie en doelen.   

 

Acceptance and Commitment Therapy

Civas Haarlem

NLP Practitioner                       

NTI NLP Limmen

Coach Intensive                        

Nonons Coachingsbureau en
Coachopleidingen Amsterdam

 

Als coach blijf ik werken aan mijn eigen ontwikkeling. Dit doe ik door gerichte opleidingen te volgen, naar workshops en masterclasses te gaan en via intervisie met andere coaches.

logo nobco.png
logo EMCC.png
logo nonons.png
logo  nti nlp.png
bottom of page